Skip to content
Om oss

Vilka är vi?

Företaget arbetar med El- och teleinstallationer. Service av elinstallationer, teleinstallationer. Försäljning av kompletta anläggningar både inom starkströmsområdet och inom tele. Vi gör ljusberäkningar och lämnar installationsförslag och även beräkningar på energivinster.
Ring gärna om ni vill ha hjälp eller har frågor.

Varför välja oss?

Vår vision är att vi skall vara det självklara valet för våra kunder när man söker bra service, bra kvalitet & vettiga priser. Vi vill även kunna serva våra fasta kunder med ett helhetstänk där både starkströmsinstallationerna ingår men även larm, övervakning, passagesystem samt elektronikarbeten. I dagsläget klarar vi detta.

Vårt Team

Om oss
ULF

Utför de arbeten som företaget har att utföra. Även industriarbeten. Utför även företagets kalkyler, ljusberäkningar, besparingsförslag samt gör installationsförslag/ utförandeförslag. Ulf har utbildning som elektriker, även industri utbildad. Samt Allmän Behörighet. När Ni behöver hjälp eller har frågor om någonting kontaktar ni Ulf direkt: 070-6938727 eller på: ulf@elcentrumnord.se

tobias
TOBIAS

Arbetar med installationer & service av elanläggningar. Tobias har ett mycket stort teknikintresse och gillar att ’meka’ & bygga mm på fritiden. På arbetet tar han sig gärna an nya spännande utmaningar och provar nya saker. Arbetet sker med stor entusiasm och stor flexibilitet och Tobias arbetar mycket tätt med Våra uppdragsgivare.
Tobias nås på: 070-2762025

Om oss
JOEL

Joel som har ett praktiskt/tekniskt intresse arbetar med installationer och service av elanläggningar, både i projekt – men även hos våra avtalskunder. Han är utbildad elektriker och har avslutat sin värnplikt innan han kom till oss. Joel har för ändamålet utrustad servicebil och ni når honom på 070-693 87 28.